Food: recept van de week Vitello Tonato

Deze week komt het recept van de week van Loes en Theo. Bij hun locatie NOV hebben ze een heerlijke Vitello Tonato geserveerd aan de gasten! Vitello Tonato is een Italiaans recept. 

Ingrediënten:

• 1 groot blik tonijn

• Augurk in blokjes

• Mayonaise en ketchup

• Gemengde sla met rauwkost

• Fricandeau

• Tomaat

• Komkommer

• Zongedroogde tomaatjes

• Truffelmayonaise 

• bieslook

• Grana Padano.

• Gekookt ei

Bereidingswijze:

1. Haal de tonijn uit het blik en leg het in een bak/kom.

2. Voeg vervolgens een beetje mayonaise en ketchup aan de tonijn toe en meng het tot een smeuïge massa.

3. Leg op een bord de gemengde sla met rauwkost.

4. Maak met een ijsschep een flinke bol van het tonijnmengsel en leg het op de salade.

5. Leg er daarna wat plakjes fricandeau omheen. Verdeel het gekookte eitje over de salade.

6. Garneer de salade met tomaten, komkommer, zongedroogde tomaten, kappertjes en bislook.

7. Sprenkel als dressing wat truffelmayonaise over de salade.

 

 Geniet van dit heerlijke gerecht!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube