OPSTART VAN DEN BAN AUTOBANDEN B.V.!


8-10-2019 - We hadden dit jaar al een aantal mooie opstarts en verhuizingen achter de rug:

- Colliers International verhuisde naar een mooi Well Being pand.
- Kennermer Wonen / Landschap Noord-Holland (nieuwe locatie)
- Inditex (tijdelijke locatie)
- Inter-Sprint Moerdijk (nieuwe locatie)
- DMN- Westinghouse in Noordwijkerhout (nieuwe locatie)
- Hearst in Amsterdam (nieuwe locatie)

Leo timmert dus lekker aan de weg in 2019. En dat is maar goed ook want zonder wegen geen vooruitgang. Zonder goede banden ook niet trouwens. Daarom is Leo zo blij met de opstart van alweer een prachtige nieuwe lunchlocatie vorige week. Van den Ban Autobanden B.V. Dit mooie bedrijf in Hellevoetsluis zorgt er, samen met zijn 'broertje' Inter-Sprint in Moerdijk, voor dat Nederland op een veilige manier de weg op kan.

De medewerkers van van den Ban hadden nooit eerder verzorgde catering gehad, maar door de enthousiaste verhalen van Inter-Sprint in Moerdijk (ook een locatie waar Leo mag cateren) ging men overstag. Vanaf nu is het dus ook bij van den Ban Autobanden B.V. dagelijks genieten van een overheerlijke, gevarieerde , energievolle en vooral gezonde lunch!

En die lunch mag er wezen. Dagelijks is er een groot aanbod van salades, rauwkost, gerilde groentes, heerlijke broodspreads, ambachtelijke broodsoortem, diverse slagerskwaliteit vleeswaren en verse kazen. Boter, margarine zoetbeleg, zuiveldranken, vruchtensappen en huisgemaakt fruitwater ontbreken ook natuurlijk niet. Het verse soep aanbod is dagelijks wisselend en 1x per week is er een warme snack. Tsja, dat mag wat kosten natuurlijk…. Inderdaad. Dat mag wat kosten. Bij van den Ban Autobanden B.V. betaalt de medewerker per lunch een vaste prijs van slechts €1,85. Dáár maak je het zelf niet voor natuurlijk en voor dat bedrag weet je dat de lunch gewoon goed is.

Ook voor de meerdere mensen met een voedselallergie werd, dankzij de inzet van 'onze' Nancy op de supportafdeling Kenniscentrum, Formule en Assortiment goed gezorgd!

Ons kersverse Leo-teamlid Willy in 't Veld was in het begin natuurlijk behoorlijk nerveus… 'Zouden ze het wel lekker vinden allemaal?' 'Zou het wel klikken tussen ons?' Die zenuwen bleken volledig overbodig te zijn. Het klikte direct en Willy blijkt dus gewoon een echte kei in haar vak te zijn! Willy is een 'echte Leo' dus. Welkom in de familie Willy!

Van den Ban Autobanden B.V. is super enthousiast en dat geldt ook voor ons! Leo zal er dan ook alles aan doen om met dit mooie bedrijf een hechte band op te bouwen!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube